Door Robin Keijzer

Het Messenger Bot Stappenplan voor beginners ?

Dit boek bevat stap voor stap beginners uitleg
Bereik je doelgroep waar ze het juist willen
Retarget je klanten gratis binnen in Messenger
Help je klanten 24/7 zonder klantenservice personeel

Door Robin Keijzer

Het Messenger Bot Stappenplan voor beginners ?

Dit boek bevat stap voor stap beginners uitleg
Bereik je doelgroep waar ze het juist willen
Retarget je klanten gratis binnen in Messenger
Help je klanten 24/7 zonder klantenservice personeel
Ik schreef al jaren sterke mailings, mijn mailinglijst was loyaal. In de afgelopen 2 jaar werden mijn mailings steeds minder goed geopend en kwamen er amper sales uit. Tot dat ik Messenger Marketing ontdekte.

Messenger Marketing is onwijs persoonlijk, daardoor behaalde ik onwijs goede resultaten. Mijn Messenger berichten worden altijd boven de 80% geopend.

Doordat we steeds meer in een mobile only wereld leven, en bijna iedereen Messenger op zijn telefoon heeft, ligt het succes voor het oprapen.

Vanuit mijn ervaring kan ik jou precies vertellen wat wel en niet werkt. Ik heb inmiddels al meer dan 50 Messenger Bots gemaakt en werk met meer dan 17 klanten. In het boek leg ik precies uit hoe je jouw eerste Messenger Bot maakt.

Profiteer van mijn tegenslagen onderweg en start jouw eigen Messenger Bot nu!

Wat is Messenger?

Messenger is een Messaging App van Facebook Inc. Messenger wordt door meer dan 1,3 miljard mensen gebruikt. Rond de 20 miljoen bedrijven gebruiken Messenger om contact te hebben met hun klanten/doelgroep. Van die 20 miljoen gebruiken er maar 200.000  bedrijven een Messenger Bot. Naar verwachting communiceert men in 2020 voor 90% via ChatBots. Mensen sturen liever een berichtje en gaan door, het antwoord klapt vanzelf op mens scherm. Mensen willen niet meer wachten aan een klantenservice telefoon.. 

Wat zijn Messenger ChatBots?

Een ChatBot is een programmaatje dat gesprekken kan voeren via tekst of geluid. De ChatBot kan zo ingesteld worden dat het lijkt alsof het een echt persoon is. Denk dan bijvoorbeeld aan klantenservice. Het kan ook voorkomen dat een Chatbot zo ingesteld is dat hij het weer kan vertellen of dat er aankopen gedaan kunnen worden. De Chatbot kan antwoorden lezen en herkent woorden. Op die manier kan de Chatbot direct het juiste antwoord geven die de klant of koper nodig heeft.

Maak je eigen Messenger Bot in maar 5 minuten!

Download gratis dit stappenplan voor beginners van Robin Keijzer. Het boek leert je stap-voor-stap hoe je jouw eerste Messenger Bot maakt en gelijk LIVE zet.

Krijg meer contact met je doelgroep via Messenger en voorkom dat je dezelfde fouten gaat maken als 90% van de Facebook-pagina’s.

Dit stappenplan bevat alles wat je moet weten om je eigen Messenger Bot binnen 5 minuten gepubliceerd te hebben.

>